VILABETRIU
Viatge a Àustria del 13 al 19 de setembre.

DIA 13 - SOLSONA - SANT LLORENÇ DE MORUNYSBARCELONA – MUNIC – INNSBRUCK - TIROL

Trasllat de matinada a l’aeroport de Barcelona per emprendre un vol directe a Munic. Temps per esmorzar (lliure) i sortida cap a Innsbruck, la capital del Tirol austríac. Dinar, visita guiada i temps lliure. Al llarg de la visita podrem admirar una meravellosa pintura circular de mil m2. Després de sopar assistirem a un fantàstic espectacle de folklore tirolès. En acabar seguirem fins a l’hotel. Allotjament 1 nit

DIA 14 - TIROL - NIU DE L’ÀLIGA – SALZBURG – SANKT JOHANN IM PONGAU

Esmorzar i sortida cap a Berchtesgaden per recórrer aquesta bella regió molt apreciada per Hitler i on els sindicats nazis li van voler fer un regal d’aniversari sorpresa molt especial: un xalet de muntanya a 1.834 m. d’altura que els americans batejarien amb el nom de “Niu de l’àliga”. Hi pujarem en autobusos especials i podrem gaudir d’unes vistes impressionants, a més de poder entrar en alguna de les estades del xalet, avui convertit en restaurant. De baixada dinarem i tindrem tota la tarda per visitar Salzburg, la ciutat de Mozart. Primer farem la visita guiada a peu des dels jardins del palau de Mirabell fins al centre històric de la ciutat, on passejarem pels seus vistosos carrers i visitarem la catedral. Temps lliure i sortida cap a St. Johann im Pongau. Acomodació, sopar i allotjament 2 nits

DIA 15 - L’ABADIA D’ADMONT, LES CASCADES DE KRIMML I ZELL AM SEE

Esmorzar i sortida cap a Admont, un poble conegut a tot Àustria per la seva abadia benedictina, obra mestra del barroc, on sobresurt la biblioteca. En acabar la visita i el nostre temps lliure, tornarem a l’hotel per dinar. Per la tarda anirem a Krimml per admirar les seves magnífiques cascades (38O m. d’altura). Després visitarem Zell am See, una elegant i atractiva població a les vores del llac Zeller. Sopar a l’hotel.

DIA 16 - SANKT VEIT – REGIO DELS LLACS – MAUTHAUSEN – VIENA

Esmorzar i sortida cap a Hallstatt, un dels pobles més bonics d’Austria a les vores d’un dels llacs més bells del país. Visita, temps lliure i continuació fins a Traunkirchen, un altre bonic poblet on farem un curt passeig abans de dinar. Per la tarda deixarem la regió dels Alps i dels llacs alpins per entrar a la plana del Danubi, riu que travessarem a Linz camí del camp de concentració de Mauthausen. Visita de les instal·lacions per als interessats. Els qui preferissin no visitar-lo, podrien quedar-se al mateix poble de Mauthausen, situat a les vores del Danubi. En acabar, seguirem cap a Viena i arribarem a l’hotel, on estarem allotjats les tres últimes nits del nostre viatge. Sopar i descans.

DIA 17 - EL PALAU DE SCHONBRUNN, EL CENTRE HISTÒRIC, SOPAR A UNA TABERNA TÍPICA

Esmorzar i visita del palau de Schönbrunn, residència d’estiu dels emperadors austríacs. També podrem passejar pels seus jardins. En acabar, farem una visita panoràmica per la ciutat i recorrerem els punts més emblemàtics de la que va ser capital d’un gran imperi. En acabar la visita, dinarem. Per la tarda, visitarem a peu el centre històric amb el Palau d’Hivern i la Catedral, i hi tindrem temps lliure. Al vespre, ens espera un sopar a una taberna típica que serveix el seu propi vi jove i on estarem acompanyats per músics que ens animaran a cantar i ballar o simplement a passar una estona distesa. En acabar, tornarem a l’hotel per descansar.

DIA 18 - ELS BOSCOS DE VIENA, LA TORRE DEL DANUBI I CONCERT DE VALSOS

Esmorzar i excursió per la zona coneguda com “Boscos de Viena”, on podrem visitar l’elegant població termal de Baden i passarem per Mayerling, on l’arxiduc Rodolf, fill de l’emperador Francesc Josep i l’emperadriu Sissí, es va suïcidar. Temps lliure i dinar. Per la tarda creuarem el Danubi per pujar a una torre panoràmica des de la qual tindrem unes vistes precioses de la ciutat i els seus voltants. A última hora passarem pel Parc Municipal per fer-nos una típica foto als peus del monument de Strauss, just abans d’assistir a un concert de valsos i música de Mozart a un dels palaus de la ciutat. Sopar i descans.

DIA 19 - VIENA (OPERA) – KLAGENFURT – AEROPORT DE VENÈCIA – BARCELONA – SOLSONA - SANT LLORENÇ DE MORUNYS

Esmorzar i visita guiada de l’Òpera de Viena. En acabar sortirem de la ciutat cap al sud del país tot travessant les verdes i muntanyoses províncies d’Estíria i Caríntia. Dinar en ruta i visita de la capital d’aquesta última, Klahenfurt, agradable ciutat agermanada amb Tarragona. En acabar sortirem d’Àustria en direcció Údine i l’aeroport de Venècia, on després de sopar emprendrem un vol que ens durà fins a Barcelona. Trasllat a les nostres terminals i fi d’un viatge del que estem segurs guardareu un inoblidable record.


Preu per persona: 1.590€
Suplement individual: 180€

El preu inclòu:

VTrajecte d’anada i tornada amb avió + Autocar

VAssegurança de viatgee

VAllotjament hotels **** amb Pensió Completa

VGuia acompanyant tot el viatge

VEntrades i visites amb guia
Contacteu amb nosaltres a la nostra oficina a Organyà o bé al telèfon: 973 38 30 58 o correus: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. - Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.


Dades de contacte:
Carretera de Lleida 5
25794 Organyà Lleida
tel. 973 38 30 58 - 699 913 581
email Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
Mapa web:
l'empresa serveis
promocionsla flota
galeria ubicació

          

Avís legal

© vilabetriu.com '13 | by: mesdeu.com

×

×

Política de Qualitat , Ambiental , Seguretat Vial i Energia

L’empresa Autocars Vilà Betriu, des de la seva constitució s’ha dedicat al transport discrecional i regular de passatgers per carretera, oferint sempre com a argument prioritari en la seva oferta, la seva serietat i qualitat, amb l’objectiu d’aconseguir la satisfacció del client.

La qualitat és un objectiu compartit per tota l’organització i està sota la nostra responsabilitat directa. Els nostre clients, a l’escollir-nos poden estar segurs de trobar una fiabilitat de resposta des del primer contacte fins a la finalització.

Autocars Vilà Betriu es troba a més implicada directament en l’esforç de fer compatible el desenvolupament econòmic amb la protecció del nostre medi ambient, amb objecte de proporcionar a les futures generacions un entorn pròsper i saludable. Això implica el compliment de la legislació i normes promulgades a l’efecte, així com fixar-se una meta a curt i mig termini basada en la reducció i aprofitament de residus generats durant la prestació del servei.

L’objectiu de la política de Qualitat i Ambiental de la nostra empresa és consolidar aquesta realitat adoptant el concepte de millora contínua, millorant sempre el servei i l’atenció als requeriments dels nostres clients dins d’unes pràctiques de seguretat ambiental. Creiem fermament que aquests són factors claus per demostrar una gestió empresarial adequada i així assegurar la continuïtat del nostre negoci en el futur.

La Direcció és la primera en assumir-lo i per això recolzarà amb tots els medis necessaris al seu abast la consecució dels objectius fixats. Autocars Vilà Betriu ha adquirit el compromís d’utilitzar en totes les activitats potencialment contaminants les tècniques de prevenció de la contaminació que assegurin la protecció del Medi Ambient i la conservació dels recursos naturals minimitzant l’emissió de residus dins el marc legal que els hi és aplicable en la seva activitat.

El nostre objectiu ambiental és aconseguir cada cop menys residus, reciclar més i reutilitzar més, i una prestació de servei més “neta” a través dels nostres programes mediambientals anuals de millora contínua.

El nostre agraïment des d’ara al recolzament d’aquesta política per part de tots.

Autocars Vilà Betriu S.L.
Direcció:
Tino Vilà Betriu
Josep Maria Vilà Betriu

×

Avís legal i Política de Privacitat

Viatges Vilà Betriu i Autocars Vilà Betriu, SL, amb domicili Ctra De Lleida nº 5, i CIF B - 25022914, manifesta que el registre i tractament de les seves dades personals es realitzarà sota la més estricta confidencialitat i en ple compliment de les obligacions i garanties que estableix la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de caràcter Personal (des d’ara, LOPD ) i el Reial Decret 1720/2007, de 21 de desembre, pel qual s'aprova el Reglament de desenvolupament de la LOPD.

A l’efecte del disposat en els articles 5 i 6 de la LOPD, s'informa que les dades personals que vostè facilitia través dels formularis i canals de comunicació que es troben disponibles en aquest lloc web seran incorporats a un fitxer el titular del qual i responsable és Viatges Vilà Betriu i Autocars Vilà Betriu, SL, amb la finalitat de gestionar i tramitar les sol.licituds, pressupostos o qualsevol altre tipus de petició o contacte que vostè faci a través d'aquest lloc web. Així mateix, mitjançant la inclusió i enviament de les seves dades personals a través d'aquest lloc web, vostè consenteix expressament el tractament, automatitzat i no automatitzat, dels mateixos per part de Viatges Vilà Betriu i Autocars Vilà Betriu, SL ique aquells puguin ser comunicades, en els casos legalment establerts, a les entitats col·laboradores que resultin imprescindibles per atendre la seva sol·licitud i prestar-li un servei personalitzat i d'acord a les seves necessitats.

Igualment, s'informa que mitjançant la inclusió i enviament de les seves dades de contacte (telèfon i / ocorreu electrònic) vostè consent que Viatges Vilà Betriu i Autocars Vilà Betriu, SL, pugui utilitzar els mateixos per comunicar-se amb vostè per tal de concretar els termes de seva sol·licitud i prestar-li un servei àgil i personalitzat.

Finalment, s'informa que l'usuari podrà en tot moment exercitar els seus drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició, mitjançant comunicació escrita dirigida al domicili de la societat Viatges VilàBetriu i Autocars Vilà Betriu, SL, Ctra de Lleida nº 5, Organyà.

×