VILABETRIU
Viatge a Holanda del 26 de juny a l'1 de juliol.

DIMECRES 26 DE JUNY. SOLSONA - AMSTERDAM – UTRECH - AMERSFOORT

Sortida de Solsona a primera hora del matí, amb autocar, fins l’aeroport del Prat per agafar un vol cap a Amsterdam. Arribada i anirem cap Utrech, ciutat situada al centre dels Països Baixos. Utrech té un casc antic medieval, canals, monuments cristians i una respectada universidat. L'emblemàtic campanar Domtoren, del segle XIV, es troba davant la catedral gòtica de San Martín, en la cèntrica plaça de Domplein. Dinar. Per la tarda ens dirigirem cap a Amersfoort, arribada i temps lliure fins a l’hora de sopar i allotjament a l’hotel.

DIJOUS 27 DE JUNY. AMERSFOORT – AMSTERDAM - AMERSFOORT

Esmorzar i sortida cap a la famosa subhasta de flors d’Aalsmeer. Dedicarem la resta del dia a conèixer la ciutat d’Amsterdam. On destaquen els seus canals i el casc antic un dels mes extensos i mes ben conservats d’Europa. Al vespre retorn cap a Amersfoort. Sopar i allotjament.

DIVENDRES 28 DE JUNY. AMERSFOORT- ALKAMAAR - MARKEN – VOLENDAM - AMERSFOORT

Esmorzar i sortida cap a Alkamaar poble famós per el seu mercat del formatge. Després visitarem els pobles pesquers de Volendam, on hi dinarem i Market que són coneguts per les seves pintoresques cases de fusta i per els antics vaixells, pesquers, del seus ports. També anirem a la granja de Formatge de Jacobs Hoeve. Després retorn cap a l’hotel.

DISSABTE 29 JUNY. AMERSFOORT - DELFT - LA HAYA - AMERSFOORT

Esmorzar. Sortida cap a La Haya, que es troba a la costa del mar del Nord. La Haya té la seu del govern i del Tribunal Internacional de Justícia. Dinar. Per la tarda visita de la ciutat, entre canals i amb molt encant, de Delft. Visitar Delft es visitar la típica ciutat holandesa. Retorn cap a l’hotel, sopar i allotjament.

DIUMENGE 30 JUNY. AMERSFOORT - ELS POBLETS DE l’NTIC ZUIDERZEE I FLEVOLAND - EL GRAN DIC – AMERSFOORT

Esmorzar i sortida cap el poble pesquer d’Urk, que es un poble molt antic i amb una historia i cultura única. Després anirem cap una de les ciutats mes petites de Holanda Sloten(Frisia). Al centre de la ciutat hi podrem veure un moli de vent(De KaaI). També visitarem el “Gran Dic” obra mestra de l’enginyeria dels anys 30. El Dic te mes de 30 Km de llargada i fou construït per recuperar terra al mar i per defensar el Nord d’Holanda de les inundacions del Mar del Nord. Dinar. Per la tarda Medembilk i Hoorn Retorn a l’hotel.

DILLUNS 1 DE JULIOL. AMERSFOORT – ZAANSE SHANS - LEIDEN – AMSTERDAM - BARCELONA - SOLSONA

Esmorzar. Sortida cap el poble dels molins de vent, Zaanse Shans. Seguidament visitarem la ciutat, universitària des de el segle XVI, de Leiden,. Després ubicada a les afores de Ámsterdam. En el seu dia la ciutat, va ser un important port de comerç del mar del Nord i esta rodejada per una muralla defensiva. Actualment, encara conserva el seu caràcter medieval amb els seus carrers llambordes. Dinar i cap a les cinc de la tarda sortida des de l’aeroport d’Amsterdam cap Barcelona. Arribada i trasllat cap a Solsona i fi d’un viatge del que estem segurs guardareu un gran record.


Preu per persona: 1.390€
Suplement individual: 180€

El preu inclòu:

VTrajecte d’anada i tornada amb avió

VAutocar

VAssegurança de viatge

VAllotjament hotel **** amb Pensió Completa

VGuia acompanyant tot el viatge

VEntrades

VVisites amb guia
Contacteu amb nosaltres a la nostra oficina a Organyà o bé al telèfon: 973 38 30 58 o correus: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. - Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.


Dades de contacte:
Carretera de Lleida 5
25794 Organyà Lleida
tel. 973 38 30 58 - 699 913 581
email Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
Mapa web:
l'empresa serveis
promocionsla flota
galeria ubicació

          

Avís legal

© vilabetriu.com '13 | by: mesdeu.com

×

×

Política de Qualitat , Ambiental , Seguretat Vial i Energia

L’empresa Autocars Vilà Betriu, des de la seva constitució s’ha dedicat al transport discrecional i regular de passatgers per carretera, oferint sempre com a argument prioritari en la seva oferta, la seva serietat i qualitat, amb l’objectiu d’aconseguir la satisfacció del client.

La qualitat és un objectiu compartit per tota l’organització i està sota la nostra responsabilitat directa. Els nostre clients, a l’escollir-nos poden estar segurs de trobar una fiabilitat de resposta des del primer contacte fins a la finalització.

Autocars Vilà Betriu es troba a més implicada directament en l’esforç de fer compatible el desenvolupament econòmic amb la protecció del nostre medi ambient, amb objecte de proporcionar a les futures generacions un entorn pròsper i saludable. Això implica el compliment de la legislació i normes promulgades a l’efecte, així com fixar-se una meta a curt i mig termini basada en la reducció i aprofitament de residus generats durant la prestació del servei.

L’objectiu de la política de Qualitat i Ambiental de la nostra empresa és consolidar aquesta realitat adoptant el concepte de millora contínua, millorant sempre el servei i l’atenció als requeriments dels nostres clients dins d’unes pràctiques de seguretat ambiental. Creiem fermament que aquests són factors claus per demostrar una gestió empresarial adequada i així assegurar la continuïtat del nostre negoci en el futur.

La Direcció és la primera en assumir-lo i per això recolzarà amb tots els medis necessaris al seu abast la consecució dels objectius fixats. Autocars Vilà Betriu ha adquirit el compromís d’utilitzar en totes les activitats potencialment contaminants les tècniques de prevenció de la contaminació que assegurin la protecció del Medi Ambient i la conservació dels recursos naturals minimitzant l’emissió de residus dins el marc legal que els hi és aplicable en la seva activitat.

El nostre objectiu ambiental és aconseguir cada cop menys residus, reciclar més i reutilitzar més, i una prestació de servei més “neta” a través dels nostres programes mediambientals anuals de millora contínua.

El nostre agraïment des d’ara al recolzament d’aquesta política per part de tots.

Autocars Vilà Betriu S.L.
Direcció:
Tino Vilà Betriu
Josep Maria Vilà Betriu

×

Avís legal i Política de Privacitat

Viatges Vilà Betriu i Autocars Vilà Betriu, SL, amb domicili Ctra De Lleida nº 5, i CIF B - 25022914, manifesta que el registre i tractament de les seves dades personals es realitzarà sota la més estricta confidencialitat i en ple compliment de les obligacions i garanties que estableix la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de caràcter Personal (des d’ara, LOPD ) i el Reial Decret 1720/2007, de 21 de desembre, pel qual s'aprova el Reglament de desenvolupament de la LOPD.

A l’efecte del disposat en els articles 5 i 6 de la LOPD, s'informa que les dades personals que vostè facilitia través dels formularis i canals de comunicació que es troben disponibles en aquest lloc web seran incorporats a un fitxer el titular del qual i responsable és Viatges Vilà Betriu i Autocars Vilà Betriu, SL, amb la finalitat de gestionar i tramitar les sol.licituds, pressupostos o qualsevol altre tipus de petició o contacte que vostè faci a través d'aquest lloc web. Així mateix, mitjançant la inclusió i enviament de les seves dades personals a través d'aquest lloc web, vostè consenteix expressament el tractament, automatitzat i no automatitzat, dels mateixos per part de Viatges Vilà Betriu i Autocars Vilà Betriu, SL ique aquells puguin ser comunicades, en els casos legalment establerts, a les entitats col·laboradores que resultin imprescindibles per atendre la seva sol·licitud i prestar-li un servei personalitzat i d'acord a les seves necessitats.

Igualment, s'informa que mitjançant la inclusió i enviament de les seves dades de contacte (telèfon i / ocorreu electrònic) vostè consent que Viatges Vilà Betriu i Autocars Vilà Betriu, SL, pugui utilitzar els mateixos per comunicar-se amb vostè per tal de concretar els termes de seva sol·licitud i prestar-li un servei àgil i personalitzat.

Finalment, s'informa que l'usuari podrà en tot moment exercitar els seus drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició, mitjançant comunicació escrita dirigida al domicili de la societat Viatges VilàBetriu i Autocars Vilà Betriu, SL, Ctra de Lleida nº 5, Organyà.

×