VILABETRIU
Viatge a Castilla, del 24 al 29 de setembre.

Dilluns 24: Madrid - Segovia - Pedraza

Sortida d’Organyà cap a Lleida. Arribada a l’estació de tren i embarcament a l’AVE amb destinació Madrid-Atocha. Arribada a Madrid i amb guia farem la visita vianant pel centre i després panoràmica de la ciutat, amb l’autocar, on podrem contemplar les diverses avingudes amb les seves fonts, el Congrés dels Diputats, la Puerta de Alcalà... després cap a Segovia. Arribada a l’hotel deixar les maletes i dinar.
Per la tarda cap a les 17.00 h anirem a Pedraza un poble famós pels seus edificis medievals. Sopar i dormir a l’hotel a Segovia.

Dimarts 25: Palau Reial de Riofrío - Segovia

Sortida de l’hotel. Direcció Madrid es troba el Palau Reial de Riofrío, un robust palau barroc d’estil italià del segle XVIII. Potser la seva ubicació li fan encara passar més desapercebut ja que es troba amagat entre el magnífic bosc de Riofrío, un enorme alzinar de 700 hectàrees travessat pel riu del mateix nom, on campen daines i cérvols en absoluta llibertat. A l’acabar tornarem a l’hotel per dinar. A la tarda visita guiada a la ciutat de Segovia i temps lliure. Sopar i dormir a l’hotel.

Dimecres 26: Arenas de San Pedro - Ávila

Sortida cap Arenas de San Pedro poble de gran patrimoni cultural on visitarem el Monasterio de las Arenas i las Cuevas de la Águila. Dinar a Arenas de San Pedro. A la tarda anirem a Ávila on farem la panoràmica de la muralla amb trenet. Temps lliure per la ciutat. Sopar i dormir a l’hotel.

Dijous 27: Salamanca - Alba de Tormes

Sortida cap a Salamanca i visita de la ciutat que te la universitat, en actiu, més antiga d’Espanya. Dinarem a Salamanca. A la tarda anirem a Alba de Tormes, antiga vila medieval i cap dels ducats de la poderosa família dels Álvarez de Toledo (Duques de Alba). Tornada a l’hotel per sopar i dormir.

Divendres 28: Toledo - Palácio Real de la Granja de San idelfonso

Sortida cap a Toledo i visita de la ciutat. Toledo és la capital de la comunitat autònoma de Castilla – La Mancha. Es coneguda com la ciutat Imperial per haver estat la seu principal de La Corte de Carlos I. També es coneguda per la ciutat de les tres cultures per haver estat poblada, durant segles, per cristians, jueus i musulmans. Dinar a Toledo. A la tarda anirem a visitar el Palacio Real de La Granja de San Idelfonso. Sopar i dormir a l’hotel.

Dissabte 29: Burgo de Osma - Ayllón - Soria

Després d’esmorzar sortirem direcció a Soria. Pararem a Burgo de Osma vila declarada d’interès turístic. També pararem a Ayllón un dels pobles amb encant. Dinar a Soria. Després direcció a Saragossa i arribada a casa nostra.


Preu per persona: 895€El preu inclòu:

VHotel ****

VBitllets de l'AVE

VPensió completa tot el viatge. (El primer àpat serà el dinar del primer dia i l’últim el dinar d’acomiadament)

VAigua i vi als àpats

VAssegurança de viatge

VGuia acompanyant durant tot el viatge, entrades i guies locals.
Contacteu amb nosaltres a la nostra oficina a Organyà o bé al telèfon: 973 38 30 58.


Dades de contacte:
Carretera de Lleida 5
25794 Organyà Lleida
tel. 973 38 30 58 - 699 913 581
email Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
Mapa web:
l'empresa serveis
promocionsla flota
galeria ubicació

          

Avís legal

© vilabetriu.com '13 | by: mesdeu.com

×

×

Política de Qualitat , Ambiental , Seguretat Vial i Energia

L’empresa Autocars Vilà Betriu, des de la seva constitució s’ha dedicat al transport discrecional i regular de passatgers per carretera, oferint sempre com a argument prioritari en la seva oferta, la seva serietat i qualitat, amb l’objectiu d’aconseguir la satisfacció del client.

La qualitat és un objectiu compartit per tota l’organització i està sota la nostra responsabilitat directa. Els nostre clients, a l’escollir-nos poden estar segurs de trobar una fiabilitat de resposta des del primer contacte fins a la finalització.

Autocars Vilà Betriu es troba a més implicada directament en l’esforç de fer compatible el desenvolupament econòmic amb la protecció del nostre medi ambient, amb objecte de proporcionar a les futures generacions un entorn pròsper i saludable. Això implica el compliment de la legislació i normes promulgades a l’efecte, així com fixar-se una meta a curt i mig termini basada en la reducció i aprofitament de residus generats durant la prestació del servei.

L’objectiu de la política de Qualitat i Ambiental de la nostra empresa és consolidar aquesta realitat adoptant el concepte de millora contínua, millorant sempre el servei i l’atenció als requeriments dels nostres clients dins d’unes pràctiques de seguretat ambiental. Creiem fermament que aquests són factors claus per demostrar una gestió empresarial adequada i així assegurar la continuïtat del nostre negoci en el futur.

La Direcció és la primera en assumir-lo i per això recolzarà amb tots els medis necessaris al seu abast la consecució dels objectius fixats. Autocars Vilà Betriu ha adquirit el compromís d’utilitzar en totes les activitats potencialment contaminants les tècniques de prevenció de la contaminació que assegurin la protecció del Medi Ambient i la conservació dels recursos naturals minimitzant l’emissió de residus dins el marc legal que els hi és aplicable en la seva activitat.

El nostre objectiu ambiental és aconseguir cada cop menys residus, reciclar més i reutilitzar més, i una prestació de servei més “neta” a través dels nostres programes mediambientals anuals de millora contínua.

El nostre agraïment des d’ara al recolzament d’aquesta política per part de tots.

Autocars Vilà Betriu S.L.
Direcció:
Tino Vilà Betriu
Josep Maria Vilà Betriu

×

Avís legal i Política de Privacitat

Viatges Vilà Betriu i Autocars Vilà Betriu, SL, amb domicili Ctra De Lleida nº 5, i CIF B - 25022914, manifesta que el registre i tractament de les seves dades personals es realitzarà sota la més estricta confidencialitat i en ple compliment de les obligacions i garanties que estableix la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de caràcter Personal (des d’ara, LOPD ) i el Reial Decret 1720/2007, de 21 de desembre, pel qual s'aprova el Reglament de desenvolupament de la LOPD.

A l’efecte del disposat en els articles 5 i 6 de la LOPD, s'informa que les dades personals que vostè facilitia través dels formularis i canals de comunicació que es troben disponibles en aquest lloc web seran incorporats a un fitxer el titular del qual i responsable és Viatges Vilà Betriu i Autocars Vilà Betriu, SL, amb la finalitat de gestionar i tramitar les sol.licituds, pressupostos o qualsevol altre tipus de petició o contacte que vostè faci a través d'aquest lloc web. Així mateix, mitjançant la inclusió i enviament de les seves dades personals a través d'aquest lloc web, vostè consenteix expressament el tractament, automatitzat i no automatitzat, dels mateixos per part de Viatges Vilà Betriu i Autocars Vilà Betriu, SL ique aquells puguin ser comunicades, en els casos legalment establerts, a les entitats col·laboradores que resultin imprescindibles per atendre la seva sol·licitud i prestar-li un servei personalitzat i d'acord a les seves necessitats.

Igualment, s'informa que mitjançant la inclusió i enviament de les seves dades de contacte (telèfon i / ocorreu electrònic) vostè consent que Viatges Vilà Betriu i Autocars Vilà Betriu, SL, pugui utilitzar els mateixos per comunicar-se amb vostè per tal de concretar els termes de seva sol·licitud i prestar-li un servei àgil i personalitzat.

Finalment, s'informa que l'usuari podrà en tot moment exercitar els seus drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició, mitjançant comunicació escrita dirigida al domicili de la societat Viatges VilàBetriu i Autocars Vilà Betriu, SL, Ctra de Lleida nº 5, Organyà.

×