VILABETRIU
Viatge a Alemania, del 12 al 18 de setembre.

Dimecres 12 de Setembre. Origen- Barcelona- Munich-Ratisbona-Augsburg-Konigsbrunn

Sortida cap a l’aeroport de Barcelona per agafar vol a les 07.10h cap a Munich. Ens dirigirem cap a Ratisbona on acompanyats d’un guia local farem una visita de la ciutat Patrimoni de la humanitat. Dinar. Tarda Ausgburg, continuació cap a l’hotel situat a Konigsbrunn .Sopar i allotjament.

Dijous 13 de Setembre. Konigsbrunn- Nordlinger Rothemburg ob der Tauber- - Konigsbrunn

Esmorzar, sortida cap a Nordlinger, encantador poble emmurallat situat al mig d’un crater. Dinar. Tarda continuació cap a Rothemburg, encantadora ciutat medieval caracteritzada per els seus carrers estrets y boniques façanes. Retorn a l’hotel sopar i allotjament.

Divendres 14 de Setembre. Konigsbrunn- Herremchimsee- Konigsbrunn

Esmorzar. Ens traslladarem cap a Herremchimsee on visitarem el palau. Es un palau real construït per el rei Lluis II de Baviera , situat a l’illa de Herremchimsee al llac de Chiemsee. Aquest palau havia de ser una replica del castell de Versailles, consta únicament d’una ala principal ja que el rei es va quedar sense diners durant la construcció i va morir abans de la finalització de les obres. Dinar. Retorn cap a l’hotel sopar i allotjament.

Dissabte 15 de Setembre. Konigsbrunn- Munich- Konigsbrunn

Esmorzar . Mati visita guiada de la ciutat de Munich, La capital de la Baviera, segons les llegendes, va ser fundada per monjos benedictins al segle IX. Avui s’ha transformat en un important centre de tecnologia, moda, art i vida universitària. Dinar. Tarda ,temps lliure. Sopar en una famosa cerveseria de Munich on gaudirem de la música tradicional bavaresa en viu. Retorn a l’hotel allotjament.

Diumenge 16 de Setembre. Konigsbrunn-Ulm- Memminger- Konigsbrunn

Esmorzar. Ens dirigirem cap a Ulm on acompanyats per un guia local, farem una visita de la ciutat on destaca la seva catedral. Dinar. Tarda continuació cap a Memminger, la seva part antiga és una de les millors conservades d'Alemanya, amb moltes places, cases burgeses i de l'aristocràcia, palaus i muralles. Retorn a l’hotel sopar i allotjament.

Dilluns 17 de Setembre. Konigsbrunn- Neuschwanstein- Hohenschwangau- Fussen- Konigsbrunn

Esmorzar. Sortida cap a Neuschwanstein per visitar el castell ,és un palau d'estil neoromànic del segle XIX, situat en un turó sobre la vila de Schwangau, prop de Füssen, al sud-oest de Baviera, a Alemanya. El palau va ser encarregat i costejat per Lluís II de Baviera com a lloc de retir i com un homenatge a Richard Wagner. Dinarem a Hohenschwangau. Tarda visita de Fussen, on destaca el seu casc antic. Retorn a l’hotel sopar i allotjament.

Dimarts 18 de Setembre. Església de Weis- Munich- Barcelona-Origen

Esmorzar. Mati visita de l’Esglesia de Weis. Dinarem a Munich. Tarda, trasllat a l’aeroport per agafar un vol a les 20.35h direcció Barcelona. Arribada i trasllat al lloc d’origen.


Preu per persona: 1470€


Suplement individual: 310€El preu inclòu:

VAutocar Vila Betriu i guia durant tot el viatge

VPensió completa durant tot el circuit, begudes incloses

V6 nits hotel****

VEntrades i Guies locals
Contacteu amb nosaltres a la nostra oficina a Organyà o bé al telèfon: 973 38 30 58.


Dades de contacte:
Carretera de Lleida 5
25794 Organyà Lleida
tel. 973 38 30 58 - 699 913 581
email Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
Mapa web:
l'empresa serveis
promocionsla flota
galeria ubicació

          

Avís legal

© vilabetriu.com '13 | by: mesdeu.com

×

×

Política de Qualitat , Ambiental , Seguretat Vial i Energia

L’empresa Autocars Vilà Betriu, des de la seva constitució s’ha dedicat al transport discrecional i regular de passatgers per carretera, oferint sempre com a argument prioritari en la seva oferta, la seva serietat i qualitat, amb l’objectiu d’aconseguir la satisfacció del client.

La qualitat és un objectiu compartit per tota l’organització i està sota la nostra responsabilitat directa. Els nostre clients, a l’escollir-nos poden estar segurs de trobar una fiabilitat de resposta des del primer contacte fins a la finalització.

Autocars Vilà Betriu es troba a més implicada directament en l’esforç de fer compatible el desenvolupament econòmic amb la protecció del nostre medi ambient, amb objecte de proporcionar a les futures generacions un entorn pròsper i saludable. Això implica el compliment de la legislació i normes promulgades a l’efecte, així com fixar-se una meta a curt i mig termini basada en la reducció i aprofitament de residus generats durant la prestació del servei.

L’objectiu de la política de Qualitat i Ambiental de la nostra empresa és consolidar aquesta realitat adoptant el concepte de millora contínua, millorant sempre el servei i l’atenció als requeriments dels nostres clients dins d’unes pràctiques de seguretat ambiental. Creiem fermament que aquests són factors claus per demostrar una gestió empresarial adequada i així assegurar la continuïtat del nostre negoci en el futur.

La Direcció és la primera en assumir-lo i per això recolzarà amb tots els medis necessaris al seu abast la consecució dels objectius fixats. Autocars Vilà Betriu ha adquirit el compromís d’utilitzar en totes les activitats potencialment contaminants les tècniques de prevenció de la contaminació que assegurin la protecció del Medi Ambient i la conservació dels recursos naturals minimitzant l’emissió de residus dins el marc legal que els hi és aplicable en la seva activitat.

El nostre objectiu ambiental és aconseguir cada cop menys residus, reciclar més i reutilitzar més, i una prestació de servei més “neta” a través dels nostres programes mediambientals anuals de millora contínua.

El nostre agraïment des d’ara al recolzament d’aquesta política per part de tots.

Autocars Vilà Betriu S.L.
Direcció:
Tino Vilà Betriu
Josep Maria Vilà Betriu

×

Avís legal i Política de Privacitat

Viatges Vilà Betriu i Autocars Vilà Betriu, SL, amb domicili Ctra De Lleida nº 5, i CIF B - 25022914, manifesta que el registre i tractament de les seves dades personals es realitzarà sota la més estricta confidencialitat i en ple compliment de les obligacions i garanties que estableix la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de caràcter Personal (des d’ara, LOPD ) i el Reial Decret 1720/2007, de 21 de desembre, pel qual s'aprova el Reglament de desenvolupament de la LOPD.

A l’efecte del disposat en els articles 5 i 6 de la LOPD, s'informa que les dades personals que vostè facilitia través dels formularis i canals de comunicació que es troben disponibles en aquest lloc web seran incorporats a un fitxer el titular del qual i responsable és Viatges Vilà Betriu i Autocars Vilà Betriu, SL, amb la finalitat de gestionar i tramitar les sol.licituds, pressupostos o qualsevol altre tipus de petició o contacte que vostè faci a través d'aquest lloc web. Així mateix, mitjançant la inclusió i enviament de les seves dades personals a través d'aquest lloc web, vostè consenteix expressament el tractament, automatitzat i no automatitzat, dels mateixos per part de Viatges Vilà Betriu i Autocars Vilà Betriu, SL ique aquells puguin ser comunicades, en els casos legalment establerts, a les entitats col·laboradores que resultin imprescindibles per atendre la seva sol·licitud i prestar-li un servei personalitzat i d'acord a les seves necessitats.

Igualment, s'informa que mitjançant la inclusió i enviament de les seves dades de contacte (telèfon i / ocorreu electrònic) vostè consent que Viatges Vilà Betriu i Autocars Vilà Betriu, SL, pugui utilitzar els mateixos per comunicar-se amb vostè per tal de concretar els termes de seva sol·licitud i prestar-li un servei àgil i personalitzat.

Finalment, s'informa que l'usuari podrà en tot moment exercitar els seus drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició, mitjançant comunicació escrita dirigida al domicili de la societat Viatges VilàBetriu i Autocars Vilà Betriu, SL, Ctra de Lleida nº 5, Organyà.

×