VILABETRIU
Viatge a Portugal, del 15 al 21 de setembre.

Divendres 15.ORIGEN - LLEIDA –MADRID- CIUDAD RODRIGO-AVEIRO-FIGUEIRA DA FOZ

Sortida a la matinada del nostre poble direcció Lleida per agafar Ave fins a Madrid on trobarem el bus fins a Ciudad Rodrigo, dinar i continuació fins Aveiro on gaudirem d’un passeig en vaixell, temps lliure i trasllat a Figueira da Foz .Sopar i allotjament.

Dissabte 16. FIGUEIRA-COIMBRA-FÀTIMA-FIGUEIRA

Esmorzar. Sortirem cap a Coïmbra que és la tercera ciutat més gran de Portugal i una de les ciutats del món amb més encant i amb més història d’Europa. Carrers estrets i empinats, cases de tots els estils i la seva Universitat, potser la més antiga d’Europa. Dinar. Continuarem fins a Fátima lloc de peregrinació mes important de Portugal ,ens dirigirem a l’esplanada de les aparicions. Temps lliure. Visitarem unes bodegues de licors i retorn a Figueira de Foz. Sopar i allotjament

Diumenge 17.FIGUEIRA-BRAGA-PORTO-FIGUEIRA

Esmorzar i sortida direcció a Bragança, visitarem el Santuari Bom Jesús do Monte, arribarem a Braga on farem un recorregut per el centre .Dinar. Anirem cap a Porto, la segona ciutat més gran de Portugal. Es una ciutat antiga que compta amb un ampli patrimoni històric, visita guiada. Retorn cap a Figueira. Sopar i allotjament.

Dilluns 18. FIGUEIRA- NAZARE- BUDDA EDEN- OBIDOS -LISBOA

Esmorzar a l’hotel. Sortida cap a Nazaré , típica vila de pescadors que ha aconseguit conservar les seves característiques i costums tradicionals. La seva principal activitat econòmica és el turisme, convertint-se en un important centre d’estiueig gràcies a la seva impressionant platja.. Continuarem fins a Budda Eden on es troba el jardí oriental mes gran d’Europa. Després ens dirigirem cap Obidos, és una ciutat confinada entre altes i grosses muralles. La seva història és un resum il·lustrat de totes les cultures de Portugal. Dinar a Caldas i continuació fins a Lisboa. Sopar espectacle on gaudirem dels fados, música tradicional Portuguesa.

Dimarts 19. LISBOA – PALACIO DA AJUDA - CABO DA ROCA-CASCAIS-ESTORIL-LISBOA

Esmorzar . Visita guiada de la ciutat de Lisboa capital del país. Situada a la desembocadura del riu Tajo, és la ciutat més gran del país. Lisboa és un dels grans centres culturals europeus. Més antiga que Roma, epicentre dels descobriments i capital del imperi des del segle XV, la ciutat ha conservat relacions culturals amb les antigues colònies portugueses. Dinar. Per la tarda visita del palau d’ Ajuda, Boca do Inferno i Cabo da Roca, és un cap situat en el punt més occidental de l'Europa continental, de tota Euràsia i de la península Ibèrica i Portugal. Continuació fins a Cascais i Estoril. Retorn a Lisboa, sopar i allotjament.

Dimecres 20. LISBOA-EVORA- PLASENCIA / SALAMANCA

Esmorzar. Sortida de Lisboa direcció Évora, ciutat amb un encant tradicional portuguès que ofereix una amplia varietat de monuments històrics. Dinarem a Elvas i continuarem fins a Plasencia/ Salamanca o voltants. Sopar i allotjament.

Dijous 21.PLASENCIA/SALAMANCA- SEGOVIA-MADRID-LLEIDA-ORIGEN

Esmorzar i sortida direcció Segovia, ciutat patrimoni de la humanitat. Dinar . Tarda trasllat cap a Madrid per agafar l’Ave cap a Lleida. Arribada i continuació amb bus fins al lloc d’origen.


Preu per persona: 1195€


Suplement individual: 310€El preu inclòu:

VAve en classe turista Lleida -Madrid-Lleida

VAllotjament amb hotels de 4*

VPensió Completa amb begudes incloses(aigua i vi)

VGuia acompanyant tot el viatge

VEntrades i guies locals segons itinerari

VAssegurança de viatge
Contacteu amb nosaltres a la nostra oficina a Organyà o bé al telèfon: 973 38 30 58.


Dades de contacte:
Carretera de Lleida 5
25794 Organyà Lleida
tel. 973 38 30 58 - 699 913 581
email Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
Mapa web:
l'empresa serveis
promocionsla flota
galeria ubicació

          

Avís legal

© vilabetriu.com '13 | by: mesdeu.com

×

×

Política de Qualitat , Ambiental , Seguretat Vial i Energia

L’empresa Autocars Vilà Betriu, des de la seva constitució s’ha dedicat al transport discrecional i regular de passatgers per carretera, oferint sempre com a argument prioritari en la seva oferta, la seva serietat i qualitat, amb l’objectiu d’aconseguir la satisfacció del client.

La qualitat és un objectiu compartit per tota l’organització i està sota la nostra responsabilitat directa. Els nostre clients, a l’escollir-nos poden estar segurs de trobar una fiabilitat de resposta des del primer contacte fins a la finalització.

Autocars Vilà Betriu es troba a més implicada directament en l’esforç de fer compatible el desenvolupament econòmic amb la protecció del nostre medi ambient, amb objecte de proporcionar a les futures generacions un entorn pròsper i saludable. Això implica el compliment de la legislació i normes promulgades a l’efecte, així com fixar-se una meta a curt i mig termini basada en la reducció i aprofitament de residus generats durant la prestació del servei.

L’objectiu de la política de Qualitat i Ambiental de la nostra empresa és consolidar aquesta realitat adoptant el concepte de millora contínua, millorant sempre el servei i l’atenció als requeriments dels nostres clients dins d’unes pràctiques de seguretat ambiental. Creiem fermament que aquests són factors claus per demostrar una gestió empresarial adequada i així assegurar la continuïtat del nostre negoci en el futur.

La Direcció és la primera en assumir-lo i per això recolzarà amb tots els medis necessaris al seu abast la consecució dels objectius fixats. Autocars Vilà Betriu ha adquirit el compromís d’utilitzar en totes les activitats potencialment contaminants les tècniques de prevenció de la contaminació que assegurin la protecció del Medi Ambient i la conservació dels recursos naturals minimitzant l’emissió de residus dins el marc legal que els hi és aplicable en la seva activitat.

El nostre objectiu ambiental és aconseguir cada cop menys residus, reciclar més i reutilitzar més, i una prestació de servei més “neta” a través dels nostres programes mediambientals anuals de millora contínua.

El nostre agraïment des d’ara al recolzament d’aquesta política per part de tots.

Autocars Vilà Betriu S.L.
Direcció:
Tino Vilà Betriu
Josep Maria Vilà Betriu

×

Avís legal i Política de Privacitat

Viatges Vilà Betriu i Autocars Vilà Betriu, SL, amb domicili Ctra De Lleida nº 5, i CIF B - 25022914, manifesta que el registre i tractament de les seves dades personals es realitzarà sota la més estricta confidencialitat i en ple compliment de les obligacions i garanties que estableix la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de caràcter Personal (des d’ara, LOPD ) i el Reial Decret 1720/2007, de 21 de desembre, pel qual s'aprova el Reglament de desenvolupament de la LOPD.

A l’efecte del disposat en els articles 5 i 6 de la LOPD, s'informa que les dades personals que vostè facilitia través dels formularis i canals de comunicació que es troben disponibles en aquest lloc web seran incorporats a un fitxer el titular del qual i responsable és Viatges Vilà Betriu i Autocars Vilà Betriu, SL, amb la finalitat de gestionar i tramitar les sol.licituds, pressupostos o qualsevol altre tipus de petició o contacte que vostè faci a través d'aquest lloc web. Així mateix, mitjançant la inclusió i enviament de les seves dades personals a través d'aquest lloc web, vostè consenteix expressament el tractament, automatitzat i no automatitzat, dels mateixos per part de Viatges Vilà Betriu i Autocars Vilà Betriu, SL ique aquells puguin ser comunicades, en els casos legalment establerts, a les entitats col·laboradores que resultin imprescindibles per atendre la seva sol·licitud i prestar-li un servei personalitzat i d'acord a les seves necessitats.

Igualment, s'informa que mitjançant la inclusió i enviament de les seves dades de contacte (telèfon i / ocorreu electrònic) vostè consent que Viatges Vilà Betriu i Autocars Vilà Betriu, SL, pugui utilitzar els mateixos per comunicar-se amb vostè per tal de concretar els termes de seva sol·licitud i prestar-li un servei àgil i personalitzat.

Finalment, s'informa que l'usuari podrà en tot moment exercitar els seus drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició, mitjançant comunicació escrita dirigida al domicili de la societat Viatges VilàBetriu i Autocars Vilà Betriu, SL, Ctra de Lleida nº 5, Organyà.

×